AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Atatürk Kongre Merkezi'nde...

Afyon Kocatepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet töreni Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Tören geleneksel Türk Sanatları, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı, Resim, Sinema ve Televizyon ile Temel Eğitim Bölümlerinden öğrencilerin kep attığı bir törendi. Törene AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, GSF Dekanı V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır ile AKÜ öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.
GSF Dekanı V. Prof. Dr. Selçuk Akçay, mezuniyetin gençlerin geleceğe hazırlanmakla geçirdikleri bir dönemin sonu olduğunu vurgulayarak, kazanımlarını kullanarak üretken olacakları yeni bir dönemin başlangıcı olduğunu belirtti. Ailelerin çocuklarının üniversite eğitimi almalarında fedakârca davrandıklarını da sözlerine ekledi. AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker ise üniversite mezuniyetinin kişi için bir ömür boyu devam edeceğini söyledi ve mezun öğrencilere insanlığa hizmet ettiği sürece genç olacaklarını hatırlattı. Mezuniye töreni plaket takdimi, mezun öğrencilerin temsili diplomalarını almaları ve kep atmasıyla sona erdi.