AKÜ'de Güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesinde eğitim gören öğrencilere, daha huzurlu ve güvenilir bir hayat ortam yaratmak adına uygulanan emniyet toplantısı, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'in başkanlığında, AKÜ Senato Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek ile beraber Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, ve alakalı kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldılar.

Toplantıda İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkililerince AKÜ ve AFSÜ yerleşkeleri, yurtlar ve etrafı amacıyla alınan emniyet tedbirleri ile alakalı veriler verildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü yetkililerinin sunumunun sonrasında konuşan Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ise uygulanan toplantıların rutin toplantılar olmadığını, sonuçlarının alındığını ve alınan kararların hayata geçirildiğini söyledi.

Toplantı kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin gündemde tespit edilen konularla alakalı görüş ve temennilerini aktarmaları ile sona erdi.