Aksaray'da süt desteği!

TAKİP ET

Aksaray'da AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, çiğ süt desteklemesi kapsamında 8 bin 733 üreticiye 32 milyon TL'lik ödeme yapıldığı açıkladı.

2021 Yılı Nisan -Mayıs -Haziran devresine ait Çiğ Süt Desteklemesi ödemeleriyle alakalı bildirimde tespit edilen AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığıyla çiftçilere destek hedefiyle hesaplarına yatırılacak olan 32 milyon TL’lik ödemenin, hükümetin tarıma, çiftçiye ve tarımsal kalkınmaya verilen önemin güzel bir örneği bulunduğuna ilgi çekti.

Aksaray’da toplam 8 bin 733 süt yapımcının banka hesaplarına çiğ süt destekleme ödemesinin TC. Kimlik numaralarına göre aktarılmaya devam ettiğini kaydeden Başkan Altınsoy, yapımcıların mağduriyet yaşamaması amacıyla hükümetin çok ciddi önlemler alarak çoğu tedbirleri yaşama geçirdiğini belirterek, "Her alanda bulunduğu gibi tarım ve hayvancılık bölümünde da sağlanan desteklerin yapımcılara can suyu bulunduğunu görmek ve gücüne güç kattığına şahitlik etmek doğru yolda bulunduğumuzun apaçık bir göstergesidir” dedi.