AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu Yeşilçam Film Müzikleri Konseri

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Unutulmaz Bir Akşam: AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu, Yeşilçam Film Müzikleri Konseriyle Sanatseverlere Keyifli Anlar Sundu

Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı ve Alimoğlu Kültür Sanat Araştırma Merkezi (AKSAM) iş birliği ile AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu tarafından düzenlenen "YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" temalı konser, 27 Mayıs Cumartesi akşamı Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Sanat Yönetmeni/Şef Yunus Emre UĞUR yönetiminde gerçekleştirilen bu özel konser, sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

"YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ" konserine yoğun ilgi gösteren sanatseverler, salonu doldurarak bu özel etkinliği izledi. AKSAM Türk Sanat Müziği Topluluğu, konserde Yeşilçam'ın birçok önemli filmiyle özdeşleşen müzikleri, aynı zamanda bu filmlerin fragmanları eşliğinde seslendirdi.

Konserin sahneye taşınması ve icrasında emeği geçen başta Sanat Yönetmeni/Şef Yunus Emre UĞUR olmak üzere AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Alimoğlu ve tüm koro üyelerine teşekkür edilmektedir. Ayrıca, bu geceyi unutulmaz kılan ve acıyı, sevgiyi, mutluluğu ve tüm duyguları yaşatan değerli Afyonkarahisarlı müzikseverlere de şükranlar sunulmaktadır.