Akarçay köprü altında alkol alıp, görevli polise mukavemet ettiler 

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da tam kapanma dolayısıyla Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Akarçay köprü altında alkol alıp görevli polise mukavemet eden kişiler yakalanarak gözaltına alındı

Dün saat 17:00 sıralarında Afyonkarahisar Merkez’de bulunan Akarçay Asma köprü altında alkol alıp çevreye rahatsızlık veren şahısların olduğu Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından tespit edildi. Alkol alan ve çevreye rahatsızlık verdikleri öğrenilen şahıslara müdahale etmek için Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus Timleri olay yerine intikal etti.

Olay yerine gelen Yunus tim polis ekiplerine 20’den fazla suç kaydı bulunan B.A ve yine hakkında Kasten yaralama, Mala zarar verme,Tehdit,Cinsel Taciz,Çocuğun Kaçırılması ve alıkonulması,Yağma gibi 22 suç kaydı bulunan S.C ve C.A. ve M.C.A.isimli şahıslar sokağa çıkma yasağına uymadıkları gibi olay yerine gelen görevli polis memuruna Mukavemet-Tehdit - Hakaret de bulundukları öğrenildi. 

Şahısların köprü altında sosyal mesafe kurallarını ihlal ettikleri, alkol alıp uygunsuz hareketlerde bulundukları görüldüğünden ve ekipler tarafından idari işlem yapılmak istendiğinde şahıslar tehdit,hakaret ve mukavemette bulunmaları üzerine zor kullanılarak etkisiz hale getirilerek yakalandıkları bildirildi 

Şüpheliler alınan talimat üzerine gözaltına alınmış olup şüpheliler hakkında gerekli adli  işlemlerin başlatıldığı bildirilmiştir.