Ak Partili Kadınlardan Çay İlçesinde Lokma İkramı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Çay İlçesinde AK Parti Kadın Kolları tarafından organize edilen etkinlikte, ilçe halkına lokma ikram edildi.

AK Parti Çay Kadın Kolları, Miraç Kandili nedeniyle ilçe binası önünde lokma döktürdü. Emekli İmam Hatip Ahmet Kimya tarafından yapılan duanın ardından ilçe halkına lokma ikram edildi. 

AK Parti Çay İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin yaptığı açıklamada; AK Parti Çay Kadın Kolları üyelerimiz, Mübarek Miraç Kandilinin bereketini coşkusunu vatandaşlarımızla paylaşmak amacıyla lokma ikramı organize etti. Çaylı hemşerilerimize lokma ikramımıza gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum. Bu mübarek günde dualarımız Ülkemizin ve İslam âleminin birliği, bütünlüğü ve korona virüs pandemisinin son bulması için olsun. Allah, vatan topraklarımızda gözü olan hainlere fırsat vermesin. Afyonkarahisar’ımızın, Ülkemizin ve İslam Âleminin Miraç Kandili mübarek olsun dedi.
  
Etkinliğe Belediye Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Atlı, Ak Parti Çay İlçe Başkanı Av. Kadir Çetin, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Uzun, Ak Parti Çay İl Genel Meclis Üyesi Abdülkadir Cantürk, Belediye Meclis üyeleri, parti meclis üyeleri ve ilçe halkı katıldı.