AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı Şerife Arslan'ın mevlid programına katıldı

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar teşkilatı, İhsaniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Arslan'ın kayınvalidesi Şerife Arslan için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. Programa parti yöneticileri, belediye başkanları ve teşkilat mensupları iştirak etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, umre ibadetini yerine getirirken hayatını kaybeden Şerife Arslan için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı. İhsaniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Arslan’ın kayınvalidesi olan Şerife Arslan için gerçekleştirilen programa, parti teşkilatından çok sayıda isim iştirak etti.

Teşkilat mensupları mevlid programında yer aldı

Afyonkarahisar’daki programa, AK Parti İl Başkanlığına vekaleten İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tekik katıldı. Mevlid programında ayrıca İl Kadın Kolları Başkanı, ilçe başkanı, İl Genel Meclisi üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları da hazır bulundu.

Arslan ailesine taziye dilekleri iletildi

Programda, Arslan ailesinin acısı paylaşılarak taziye dilekleri iletildi. Katılımcılar, Şerife Arslan için edilen dualara eşlik ederken, aile yakınlarıyla da bir araya geldi.

Dualar edildi

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı açıklamasında, okunan Mevlid-i Şeriflerin ve edilen duaların kabul olması temennisinde bulunuldu. Açıklamada, merhume Şerife Arslan’a Allah’tan rahmet, Arslan ailesi ile yakınlarına da sabır dilendi.