AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay, Seçim Sonrası Hayırlı Olsun Dileklerini İletti

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 14 Mayıs seçimlerinin ardından bir mesaj yayınlayarak sonucun başta Afyonkarahisar olmak üzere tüm Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Uluçay: "Seçimlerimizi Başarıyla Atlattık, Hedefimize Ulaşacağız"

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, 14 Mayıs seçimlerinin ardından bir mesaj yayınlayarak sonucun Afyonkarahisar ve tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Uluçay, mesajında seçimlerin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını vurgulayarak, "14 Mayıs seçimlerimizi şükürler olsun kazasız belasız sorunsuz kimsenin burnu kanamadan atlattık. Ülkemiz ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Partinin hedefleri doğrultusunda yaptıkları çalışmaların sonucunda elde edilen başarının, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de gerçekleşeceğine inandığını belirten Uluçay, 21 yıldır Afyonkarahisar'a yapılan hizmetlerin devam edeceğini ve şehri daha iyi bir noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Uluçay, "Bugüne kadar yaptıklarımız da yapacaklarımızın teminatıdır" diyerek, gelecek dönemde yapacakları hizmetlerle Afyonkarahisar'ı daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancını dile getirdi.

Son olarak Uluçay, mesajında şüpheler olmadığını ve partinin bugüne kadar yaptıklarının, yapacakları hizmetlerin teminatı olduğunu vurgulayarak, desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyon haberleri