AK Parti Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Anbaryolu Esnafını Ziyaret Ediyor

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Anbaryolu'nda esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Esnaf olan Uluçay, samimi ve sıcak tavırlarıyla dikkat çekerken, Anbaryolu üzerindeki işletmeleri tek tek gezip esnafların taleplerini dinliyor. Esnaflardan tam destek alan Uluçay, yeni dönem projelerini vatandaşlarla paylaşıyor.

Esnafların Tam Destek Verdiği Ziyaret

Hüseyin Ceylan Uluçay'ın Anbaryolu esnaf ziyareti, esnafların tam destek ve memnuniyetiyle karşılanıyor. Uluçay, esnafı tek tek ziyaret ederek onların görüşlerini dinliyor, talep ve önerilere açık bir şekilde yaklaşıyor. Samimiyeti ve işbilir tavırlarıyla dikkat çeken Uluçay, Anbaryolu'nda gerçekleştirdiği ziyaretlerle şehrin dört bir yanındaki vatandaşlarla buluşuyor.

Yeni Dönemde Değer Katmak İçin Çalışmalar Sürüyor

Ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet eden Uluçay, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi veriyor ve vatandaşların beklenti ve taleplerini dinliyor. Konuşmasında, "Afyonkarahisar'ımızın her bir noktasını kucaklayarak, vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor ve şehrimizi daha da yaşanabilir bir yer haline getirmek adına projelerimizi paylaşıyoruz. Esnaflarımızın görüşleri bizim için önemli. Onların taleplerini dinlemek, sorunlarını çözmek ve şehrimize değer katmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullanan Uluçay, Anbaryolu'ndaki ziyaretin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, esnaf ziyaretleriyle şehir genelindeki sorunları yerinde tespit ediyor ve vatandaşların beklentilerini doğrudan dinleyerek çözüm odaklı projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.