Ahmet Şahin, Askere Uğurlama Davetine Katıldı!

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, 2004/1 tertiplerin askere uğurlanması dolayısıyla düzenlenen kına gecesi ve asker davetinde duygusal anlar yaşandı. Belediye Başkanı Ahmet Şahin, genç asker adaylarıyla bir araya gelerek unutulmaz bir gece geçirdi.

İscehisar İlçesi'nde gerçekleştirilen 2004/1 tertiplerin askere uğurlanma töreni, Belediye Başkanı Ahmet Şahin'in katılımıyla renklendi. Genç asker adayları Abdil Ömer Gölkesiz, Yusuf Sadıç, Ömer Karadeniz, Mehmet Can Başal için düzenlenen kına gecesi ve asker yemeği davetine, Başkan Şahin de katılarak destek verdi.

Başkan Şahin, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek duygusal anlara tanıklık etti. "Ana kucağından Peygamber ocağına, şerefli ordunun şerefli askeri olma yolunda askere gidecek olan gençlerimize hayırlı tezkereler dilerim." diyen Şahin, askerlerin Allah'a ve devlete emanet olduğunu vurguladı.

Başkan Şahin'den Anlamlı Mesajlar

Başkan Şahin, konuşmasında, "Anaların kınalı kuzularını, babaların yiğitlerini güle oynaya asker ocağına gönderdiği sürece vatan toprakları hiçbir zaman bölünemeyecektir. Türk milleti inançları, örf ve adetleri gereği asker ocağını Peygamber ocağı kabul etmiştir. Sağ salim yuvalarınıza dönmeniz dileklerimle, yolunuz açık olsun." ifadelerini kullandı.