Ahmet Davutoğlu Gemlik'te partisiyle bir araya geldi

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bursa temasları kapsamında Gemlik'e yaptığı ziyarette, ülkenin her yerinde örgütlendiklerini belirterek, "Not ederek çözüm üretmek bizim siyasi anlayışımızdır" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, İlçe Başkanı Serap Sevim Soylu ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. Davutoğlu, ziyarette ülke gündemi ve ulusal problemlere dair değerlendirmelerde de bulundu.

Son dehemmiyetde yangın ve sel gibi afetlerin yaşandığını bildiren Davutoğlu, ülkenin omuz omuza vermesinin, felaketlerin aşılmasında büyük ehemmiyet taşıdığını söyledi.

Kentsel dönüşüm gereksinimi olduğunu kaydeden Davutoğlu, Gemlik ilçesini direkt olarak ilgilendiren deprem riski başta olmak üzere kentsel dönüşüm gereksinimi olduğunu belirterek, "Depreme hazırlıklı olmayla alakalı yapılacak çalışmalarının ve en muhimi Gemlik’in son dehemmiyetlerde kötü ekonomi idaresi bundan dolayı derhal derhal her alanda esnafımızın zor halde olduğunu biliyorum. Kötü ekonomi ve pandemi şartları birleşince Türkiye’nin her yerinde esnafımızın, çiftçimizin hayatını zorlaştıran şartlar oluştu. Gelecek Partisi olarak Türkiye’nin her yerinde örgütleniyoruz. En büyük örgütlerimizden birini Bursa'da kurduk" dedi.

"Not ederek çözüm üretmek bizim siyasi anlayışımızdır" diyen Davutoğlu, "Biz Gelecek Partisi olarak esnafımızın, işçilerimizin dertlerine deva olmak her problemini çözüme kavuşturmak ve bilhassa genç toplum kesimlerini taleplerini yaşama geçirmek üzere yola çıktık" diye konuştu.

Davutoğlu, Gemlik toplantısının sonrasında İznik'e hareket etti.