Afyonspor'un maçları artık o kanalda yayınlanacak!

TAKİP ET

TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig'de yayıncı sorunu sona eriyor. Afyonspor'un da mücadele ettiği bu liglerin yayınlarını üstlenecek olan kuruluş Filbox olacak. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan Fuchs Sports faciasının ardından yeni yayıncı Filbox'un, sezonun geri kalan bölümünde maçları yayınlayacağı belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig, son yıllarda yayıncı sorunuyla karşı karşıya kalmıştı. Özellikle alt liglerin maçları, dijital platformlar ve mobil uygulamalar aracılığıyla izlenirken, geçtiğimiz sezon Fuchs Sports'un yayın haklarını almasının ardından sorunlar yaşanmıştı.

Fuchs Sports, ödemeleri yerine getirmediği için sözleşmesi feshedilmiş ve alt liglerde yayıncı sorunu yeniden gündeme gelmişti. Yeni bir yayıncının bulunması gereken liglerde, Filbox'un adı ön plana çıkıyor.

TFF 2'nci Lig ve TFF 3'üncü Lig, 2023/24 sezonuna Eylül ayında başladı. Geri kalan sezon boyunca bu liglerdeki maçların Filbox platformunda yayınlanması bekleniyor. Filbox'un yayın haklarını nasıl alacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Afyonspor'un mücadele ettiği bu liglerdeki maçları artık Filbox üzerinden takip edebilirsiniz. Yayıncı sorununun sona ermesiyle futbolseverlerin maçları izleme keyfi de artacak

Haber: Afyon Kent Haber

Afyonspor Filbox