Afyonspor Transfer Haberleri: 3 oyuncu daha takıma katıldı!

TAKİP ET

Hes İlaç Afyonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp, defans hattını güçlendirmek adına üç önemli ismi kadrosuna kattı.

Birinci transfer haberiyle duyurulan isim, Somaspor'dan defans oyuncusu Ali Mert Aydın oldu. Ali Mert Aydın, kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak mor-beyazlı formayı giymeye hak kazandı. Hes İlaç Afyonspor, Ali Mert Aydın'a yeni takımında başarılar dileyerek, heyecanla sahada görmeyi beklediğini ifade etti.

İkinci transfer duyurusu ise genç defans oyuncusu Bartu Göçmen için yapıldı. Eskişehirspor'dan transfer edilen 20 yaşındaki yetenekli futbolcu da 2 yıllık sözleşme imzalayarak Hes İlaç Afyonspor ailesine katıldı. Kulüp yönetimi, genç yetenek Bartu Göçmen'i takıma kazandırmaktan dolayı memnuniyetini dile getirerek, başarılı performanslar sergilemesini temenni etti.

Üçüncü transfer: Hes İlaç Afyonspor, orta saha bölgesini güçlendirmek için Samet Semiz'i kadrosuna kattı. Orta saha oyuncusu Samet Semiz, kulüp ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak mor-beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Hes İlaç Afyonspor, yeni transferi Samet Semiz'e kulübe hoş geldin diyerek, başarılı bir performans sergilemesini diledi.

Hes İlaç Afyonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, taraftarlar da yeni sezon için heyecanla beklemeye başladı. Kulüp, taraftarlarına da transfer haberleriyle birlikte umut dolu günlerin müjdesini verdi.

Afyonspor camiası, Ali Mert Aydın , Bartu Göçmen ve Samet Temiz'i takıma kazandırarak kadrolarını güçlendiren kulüp yönetimine teşekkürlerini ileterek, yeni sezon için sabırsızlıkla beklemeye başladı. Takımın yeni transferleriyle birlikte başarılı bir sezon geçireceğine olan inançları, tüm taraftarlar arasında yüksek seviyede bulunuyor. Mor-beyazlı takım, taraftar desteğiyle birlikte hedeflediği başarıya ulaşma yolunda kararlı adımlarla ilerlemeye devam ediyor