Afyonspor Teknik Direktörü Sinan Yücer Görevinden Ayrıldı: Duygusal Veda Mesajı

TAKİP ET

Afyonspor'un mali sıkıntıları ve oyuncu ayrılıklarıyla mücadele ettiği günlerde göreve gelen ve 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alarak takımını mağlup etmeyen başarılı teknik direktör Sinan Yücer, görevinden istifa etti.

Sinan Yücer: "Gurur Duyarak Ayrılıyorum"

Afyonspor'un teknik direktörü Sinan Yücer, bugün yaptığı duygusal açıklamayla görevinden ayrıldığını belirtti. Sevgili Afyonlulara hitap eden Yücer, "Çok severek görev yaptığım kulübümüzden bugün itibariyle ayrılıyorum. İlk başta bana bu görevi layık gören başkanımıza ve Ömer Topçu abimize sonsuz teşekkür ederim" dedi.

Teşekkürler ve Veda

Yücer, göreve geldiği günden itibaren kendisine destek olan tüm kulüp çalışanlarına teşekkür ederken, "Bana her konuda kolaylık sağlayan tüm çalışanlarımıza, çalıştığım bu kısa dönemde sanki uzun yıllardır birlikteymiş gibi hissettiren beni kalpten seven ve destekleyen taraftarlarımıza hakkımda hep güzel yazılar yazan, beni günlerde tutan basın mensup arkadaşlarına da teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Oyunculara Veda ve İyi Dilekler

Duygusal bir veda mesajı ile oyuncularına hitap eden Sinan Yücer, "Sevgili oyuncularım, size ne söylesem ne yazsam duygularımı anlatmaya yetmeyecek. Hepimiz her şeyin en güzeline layıksınız. Sizinle beraber olmaktan onur duydum, gurur duydum. Hepinizi çok seviyorum. Bundan sonraki futbol hayatınızda hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Afyonlulardan Rica: "Şehrinizin Takımına Sahip Çıkın"

Son olarak Afyonlulara seslenen Sinan Yücer, "Sevgili Afyonlular, lütfen şehrinizi takımına sahip çıkın" diyerek duygusal bir veda mesajı bıraktı.

Bu ani ayrılık, Afyonspor camiasında büyük bir şok etkisi yaratırken, taraftarlar hocanın takıma geri kazandırılmasını istiyor.

sinan yücer afyonspor