Afyonspor, Sivas deplasmanından 3 puanla dönüyor 0-2

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 6. hafta bugün oynanan müsabakalar ile tamamlandı. 6. hafta müsabakalarında Sivas Belediyespor-Hes İlaç Afyonspor ile karşılaştı

Karşılaşma öncesinde 5 maçta 2 puanı olan ev sahibi ekip 1 maç eksiği ile 4 maçta 7 puan toplamayı başaran Hes İlaç Afyonspor’dan puan alma parolosı ile maça başladı.

İlk dakikalarda karşılıklı ataklar ile geçen mücadelede gol sesi çıkmadı. Tam devre bitti derken Hes İlaç Afyonspor 45. dakikada Eren Tokat ile aradığı golü buldu.

GOLL Dk 45+2 SİVAS BELEDİYESPOR 0-1 HES İLAÇ AFYONSPOR (Eren Tokat)

İkinci devre önce beraberliği sonra galibiyeti yaşamak isteyen ev sahibi istediği hamleyi yapamadı. Zaman zaman geride boşluklar verdi. Hes İlaç Afyonspor deplasmanda önde olmanın rahatlığını tam olarak yaşayamadı. Defansı sıkı tutup ileri çıkışlar ile gol yollarında etkili olmaya çalıştı. Maç 1-0 bitti gözü ile bakılırken tıpkı ilk devrenin son dakikasında olduğu gibi maçın bitimine çok az bir süre kala 2. gole ulaştı.

GOLL Dk. 90+6 SİVAS BELEDİYESPOR 0-2 HES İLAÇ AFYONSPOR (Ege Özkayımoğlu)

Maçta kalan sürede başka gol olmayınca deplasman ekibi Hes İlaç Afyonspor şiddetle puana ihtiyacı olan Sivas Belediyespor’u 2-0 yenmeyi başardı.

MAÇSONU SİVAS BELEDİYESPOR 0-2 HES İLAÇ AFYONSPOR

Bu skorla 1 maç eksiği olan Hes İlaç Afyonspor puanını 10 a yükseltirken ev sahibi ekip 2 puanda kaldı. Hes İlaç Afyonspor geriye kalan haftalarda ilk defa deplasmanda 2 gol kaydetmiş oldu. Goller her iki devrenin de son dakikalarında geldi.

HES İlaç Afyonspor Afyonspor Sivas Belediyespor