Afyonspor - İnegölspor Maçı canlı izle

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup'ta heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 31. hafta mücadelesinde Afyonspor, İnegölspor'u konuk ediyor. İki takım arasındaki mücadele 9 Nisan Pazar günü (bugün), saat 15.00'te Afyonkarahisar Zafer Stadyumu'nda oynanacak. Maçın canlı yayını ise Afyonkarahisar'ın tek uydu kanalı Kanal 3 ekranlarından gerçekleştirilecek. Maçı canlı olarak bu sayfadan izleyebilirsiniz.

Afyonspor, ligde 43 puanla 8. sırada yer alıyor. Afyonspor son haftalarda yediği son dakika golleriyle büyük puan kayıpları yaşadı. İnegölspor ise 29 puanla 16. sırada yer alıyor ve düşme potasından kurtulmak için puan kaybetmek istemiyor. İki takım arasındaki maçta Afyonspor, ev sahibi avantajını kullanarak galibiyet arayacak.

Afyonspor - İnegölspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler ise Afyonkarahisar'ın tek uydu kanalı Kanal 3'ü tercih edebilirler.

Kanal 3, maçın canlı yayınını ekranlarından yayınlayacağını duyurdu. 

Afyonkarahisar'ın tek uydu kanalı Kanal 3, Afyonkarahisar ilindeki yerel yayınlarını sürdürüyor. Kanal, Türksat 4A uydusundan yayın yapıyor ve uydu alıcısı olan herkes tarafından izlenebiliyor. Ayrıca Kanal 3'ün resmi internet sitesinden de canlı yayınları takip edilebiliyor. Afyonspor - İnegölspor maçı da Kanal 3'te canlı olarak yayınlanacak.

afyonspor inegölspor afyonspor inegölspor hangi kanalda inegölspor afyonspor canlı izle