Afyonspor, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a Vefa Ziyareti Gerçekleştirdi

TAKİP ET

Afyonspor, TFF 2. Lig'de yer almasının yanı sıra, şehrin spor ve kültür hayatına önemli katkılarda bulunmuş İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban'a özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Dün gerçekleşen ziyarette, Afyonspor yönetimi, teknik ekip, oyuncular ve kulüp çalışanları tam kadro olarak Çoban'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Afyonspor Kulüp Başkanı Nadir Güzbey, Başkan Çoban'a şükranlarını ileterek, geçmişte belediye başkanlığı döneminde şehre sağladığı spor ve kültür hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Güzbey, Afyonspor'un başarılarında Çoban'ın büyük desteğinin olduğunu vurgulayarak, şehrin spor komplekslerinden sporcu oteline kadar birçok tesisin kazandırılmasında Çoban'ın önemli rol oynadığını belirtti.

Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ise, Başkan Çoban'ın her zaman takımın yanında olduğunu ve ihtiyaçlarını karşılamak için çaba gösterdiğini ifade etti. Ancak, günümüzde Afyonspor'un yeterli desteği alamadığını belirterek, bu durumun üzücü olduğunu dile getirdi.

Kulüp kaptanları Kerem Kaya ve Boran Güngör ise, Çoban'ın sporcular için yaptığı hizmetlerin kendilerini mutlu ettiğini ve desteklerinin maddi olmasa da manevi olarak yanlarında olmasını arzuladıklarını belirtti.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandığı görülen İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ise, belediye başkanlığı döneminde şehre kazandırdığı spor kompleksleri ve tesislerle ilgili detaylı bilgiler vererek, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğunu vurguladı.

Ziyaretin sonunda, Afyonspor adına Nadir Güzbey Başkan Çoban'a forma hediye etti.

Ziyarete, kulüp başkanı Güzbey, yönetim kurulu, teknik direktör Hasan Erkin Şimşir ve ekibinin yanı sıra oyuncular ve kulüp çalışanları da katıldı.