Afyonspor deplasmanda yine uzatmalarda galibiyeti kaçırdı

TAKİP ET

TFF 2. Lig temsilcimiz HES İlaç Afyonspor bugün deplasmanda Ankaraspor ile karşılaştı. Karşılaşma 2-2 beraberlikle tamamlandı

Afyonspor 27. Dakikada köşe vuruşu kazandı. Topu başına geçen kaptan Olcay cezaalanına güzel bir orta yaptı. Olcay’ın ortasına golcü futbolcu İlke çok güzel yükseldi. Kafa vuruşu direkten döndü, dönen topu iyi takip eden İlke Tankul tamamladı ve deplasmanda Afyonspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Afyonspor karşılaşmanın ikinci yarısına golle başladı. Kendi sahasında kısa paslarla çıkmaya çalışan Afyonspor’da kaptan Olcay Şahan, orta sahadan mükemmel bir pasla topu Atakan’la buluşturdu. Atakan Üner kalecinin solundan topu filelerle buluşturdu ve temsilcimiz Ankaraspor deplasmanında 2-0 öne geçti.

Ankaraspor 60. Dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Ramazan ortaladı oyuna yeni giren Yusuf topu filelerle buluşturdu. 1-2

90+2’de Ankaraspor maça dengeyi getirdi. Ankaraspor’un umutları tükendii anda golü buldu. Sol kanattan cezalanına yapılan ortada topu önünde bulan ilk golün sahibi Yusuf takımının ve kendisinin 2. Golünü kaydetti. Bu golden sonra başka gol olmadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sona erdi.