Afyonspor'dan Şok! Düşme Potasına Girildi

TAKİP ET

Afyonspor, lige şampiyonluk parolası ile başlamıştı. Ancak art arda gelen kötü sonuçlar şampiyonluk hedefinden düşme potasına götürdü. Afyonspor bugün deplasmanda Mersin İdman Yurdu takımına tek golle mağlup oldu ve taraftarlarını üzdü.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup mücadelesinde Hes İlaç Afyonspor'un başarısız sonuçları devam ediyor. İlk başlarda şampiyonluk hedefiyle sezona başlamış olan Afyonspor, durumunun aksi bir şekilde ilerlemesi taraftarlarını hayli üzdü. Bu sezon hayal kırıklığı yaratmaya devam eden ekip düşme potasına girdi.

Bu Haftada Mersin İdman Yurdu Engeli

Beyaz Grubun en iddialı takımlarından biri olarak gösterilen Hes İlaç Afyonspor, 10. hafta maçında Mersin İdman Yurdu'na deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Grup'da alt sıralarda yer alan temsilcimiz, düşme potasına bu haftaki sonuçla, çaresizce girdi.

Fuat Bavul'un Golü Afyonspor İçin Yıkım Oldu

Karşılaşılan maçta, Ev sahibi ekip Yeni Mersin İdman Yurdu'nun tek golünü 32. dakikada Fuat Bavul attı. Skorun sabit kalması ile birlikte Afyonspor puan kazanamayarak, düşme hattında kalmış oldu. Toplanan toplam 6 puanla 16. sıraya düşen ekip, düşme potasının yeni kapısı oldu.

Kırklarelispor, Adıyaman ve Kırşehirspor

Lig müsabakalarının son sıralarında yer alan takımlar, Afyonspor'un hemen ardından yer alıyor. Puan sıralamasında, 6 puanla Kırklarelispor ve ardından 5'er puanla Adıyaman ve Kırşehirspor bulunuyor. Afyonspor'un düşme potasında kalması,  ligin geri kalanı için tehlike sinyallerini çalmaya başladı.

Ligin başı olmasına rağmen taraftarlar takımlarının 3. lig'e düşme tehlikesini görmesini istemiyor. 

Kaynak: Afyon Kent Haber

Afyonspor Mersin İdman Yurdu