Afyonspor - Amed Sportif Faaliyetler maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

TFF 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden HES İlaç Afyonspor bugün Zafer Stadyumu'nda Amed Sportif Faaliyetler Futbol Kulübünü ağırlayacak. Bu önemli karşılaşmanın hangi kanalda yayınlanacağı, yayın saati futbolseverler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Peki, HES İlaç Afyonspor Amed maçı ne zaman? HES İlaç Afyonspor'da son durum ne? Maçın hakemi kim? İşte detaylar..

İkinci lig Beyaz grupta 6. hafta karşılaşmaları oynanacak. Son olarak deplasmanda Sivas Belediyespor'u 2-0 mağlup eden Afyonspor, kendi sahasında oynayacağı bu karşılaşmadan da 3 puan ile ayrılmak istiyor. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor.  Peki HES İlaç Afyonspor - - Amed Sportif Faaliyetler FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AFYONSPOR – AMED SPORTİF FAALİYETLER FK  MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Afyonspor - Amed Sportif Faaliyetler FK maçı 1 Ekim 2022 Cumartesi günü (bugün) Saat: 19:00’de Afyon Zafer Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma Afyonspor resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak. Afyonspor taraftarlarının karşılaşmaya büyük bir ilgi göstermesi bekleniyor.

AFYONSPOR – AMED SPORTİF FAALİYETLER FK  MAÇI HAKEM KADROSU
Afyonspor - Amed Sportif Faaliyetler FK maçı hakem kadrosu TFF tarafından şu şekilde açıklandı

ENES KANPARA(Hakem)
ÇAĞLAR ÖZTÜRK(1. Yardımcı Hakem)
OĞUZHAN YİĞİT KARPUZ(2. Yardımcı Hakem)
SEMİH KURT(Dördüncü Hakem)

MÜCAHİT TATAR(Gözlemci)
İBRAHİM ONAYLI(Temsilci)
KORAY BAKIŞ(Temsilci)

Bu maç öncesi Afyonspor oynadığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 10 puan topladı. Puan cetvelinin 5. sırasında yer alıyor

Rakip takım Amed Sportif Faaliyetler ise oynadığı 6 karşılaşmadan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 9 puan topladı. Puan cetvelinde 7. sırada yer alıyor. 

Afyonspor HES İlaç Afyonspor Hes İlaç Afyonspor Amed amed sportif faaliyetler fk Afyonspor Amed canlı izle