Afyonspor - Adana 1954 FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupasında heyecan devam ediyor. Afyonspor ve Adana 1954 FK karşı karşıya gelecek. Ligde istediği sonuçları alamayan Afyonspor kupa maçını kazanmak istiyor.

Afyonspor ve Adana 1954 FK maçı, futbolseverlerin yakından takip edebileceği A Spor'da canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma haberimizin bitiminde alt kısında canlı olarak A Spor aracılığı ile Afyon Kent Haber'den de takip edilebilecek

Afyonkarahisarlı ve Adanalı futbol severler, bu kritik karşılaşmayı izlemek için saatlerini 20:00'ye ayarlamalı. Bu maç, Ziraat Türkiye Kupası'nda ilerlemek isteyen iki takımın mücadelesini ekranlara getirecek.

Afyonspor - Adana 1954 FK maçı 11 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'de oynancak. Müsabaka A Spor'da canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Afyonspor ve Adana 1954 FK'nin muhtemel ilk 11'ler de merak konusu. Teknik direktörlerin maç için belirleyeceği stratejiler ve oyuncu tercihleri büyük önem taşıyor.

Afyonspor'un muhtemel 11'i: Oğuz, Ceyhun, Mustafa, Mehmet, Isa, Hasan, Burak, Ahmet, Fatih, Hakan, Muhammet.

Adana 1954 FK'nin muhtemel 11'i: Ali, Erhan, Ömer, Enes, Aydın, Murat, İsmail, Ahmet, Omar, Kenan, Levent.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 2. TUR MAÇLARI

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçları tüm hızıyla devam ediyor. Afyonspor - Adana 1954 FK maçı da bu turda oynanacak karşılaşmalardan biri. Bu turun en büyük özelliği, birçok takımın kupa hayallerini bu maçlarla sürdüyor olması.

AFYONSPOR VE ADANA 1954 FK HANGİ ŞEHİRLERDEN?

Afyonspor, Afyonkarahisar'ın, Adana 1954 FK ise Adana'nın temsilcisi. Bu iki takım, hem kendi hem de temsil ettikleri şehirler adına Ziraat Türkiye Kupası'nda önemli bir mücadele verecekler.

afyonspor adana 1954 FK canlı hangi kanalda saat kaçta ne zaman