Afyonlular yasağa uydu; cadde ve sokaklar boş

TAKİP ET

Afyon Haber - İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeyle, 2 günlük sokağa çıkma yasağında Afyon'da, yasağın 2'nci ve son gününde cadde, sokak ve meydanlar boş kaldı. Vatandaşlar yasağa uyarak evlerinden dışarı çıkmadı. Afyonkarahisar'da en işlek cadde, meydan ve sokakları boş kaldı. Polis ekipleri cadde ve sokaklarda denetimlerde bulundu.

Afyonlular sokağa çıkma kısıtlamasına uydu. Koronavirüs ile mücadele kapsamında tüm Türkiye'de uygulamaya konulan tedbirler Afyonkarahisar'da en etkin bir şekilde yürütülüyor.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Afyonkarahisar'da da hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı 11 Aralık 2020 Cuma Saat 21.00'den itibaren başladı. Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ilk saatlerden itibaren Afyonkarahisar'da sokaklar ve caddeler boşaldı. Afyonkarahisar'ın tüm mahallelerde kurallara ve kısıtlamaya uyulduğu görülürken, Afyonkarahisar Belediyesi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, kurallara uyan vatandaşlara teşekkür etti.

Uygulamaya konulan yeni kurallar ve sokağa kısıtlamasını kontrol etmek için Afyonkarahisar'da emniyet güçleri de geniş önlemler alarak Afyonkarahisar'ın giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturarak denetlemelerini sürdürdü.
 

Afyon Sokağa Çıkma Yasağı

afyon sokağa çıkma yasağı afyon sokağa çıkma yasağı saatleri afyon sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek afyonkarahisar sokağa çıkma yasağı var mı afyon maskesiz sokağa çıkma