Afyonlu Veteriner Hekim Servet Bayendur: Kurban Bayramı için Hazırız!

TAKİP ET

Afyonlu veteriner hekim Servet Bayendur, Servet Besicilik olarak Kurban Bayramı için hazır olduklarını duyurdu. Bayendur, bayram öncesinde kurban hisselerinin tamamının satışının yapıldığını açıkladı.

Servet Bayendur, Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin yoğun ilgisi ve bize olan güvenleri için teşekkürlerini iletti. Ayrıca, çiftliğindeki profesyonel ekibi ve hijyenik kesimhanesiyle müşterilere hizmet vereceğini belirtti.

Bayendur, İbadet vazifelerini yerine getirecek olan Mümin kardeşlerimizden alınan vekalet ile hoca eşliğinde İslam inancına uygun kurban kesimlerinin gerçekleştirileceğini vurguladı. Kurbanlıkların yaşlarını doldurmuş ve kurban vasfı taşıyan düvelerden oluştuğunu ifade etti.

Kesimlerin taleplere göre gerçekleştirileceğini ve kesilen kurbanlıkların önceden belirlenen 0-4 derece buzhanede dinlendirileceğini, daha sonra istenilen şekilde bölünerek alınabileceğini ya da evlere soğuk zinciri bozmadan taşınacağını belirtti.

Bayendur, çiftliklerinde temizlik ve hijyen koşullarına uygun monaray sistem büyükbaş hayvan kesimhanesinin bulunduğunu ve profesyonel bir ekiple çalıştıklarını da vurguladı. Ayrıca, misafirlerine ikramlar sunacaklarını ve onları ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Servet Bayendur, müslüman aleminin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerinin Kurban Bayramını şimdiden kutladığını belirtti. Servet Besicilik'e ulaşabileceğiniz telefon numaraları 0530 664 71 47 ve 0536 528 13 17'dir. Çiftliği Sinanpaşa yolu güzergahında olup Küçükhüyük kasabasındadır. İzmir yolundan 7 kilometre içerde, Antalya yolundan ise 7 kilometre içeridedir.

Servet Bayendur Kurban Bayramı Servet Besicilik