Afyonlu Şehidimizin ailesi isteği: Cenaze programı açıklandı: İşte Detaylar

TAKİP ET

Afyon Şehit Gaziler Derneği Başkanı, gururlu şehidimiz P.Tğm.Ramazan GÜNAY'ın cenaze programı hakkında duyuruda bulundu. Kumartaşlı açıklamasında, şehidimizin ailesinin isteği üzerine defni için belirlenen yer ve tarih detayları paylaşıldı.

Cenaze Defni Yeri ve Saati

Şehidimiz P.Tğm.Ramazan GÜNAY, Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney Kasabası'nda bulunan Çalışlar Mahallesi Mezarlığı'nda defnedilecektir. Ailenin isteği doğrultusunda, cenaze töreni, namaz, ve defin işlemleri ise uçak planlamasına göre belirlenecek saatte gerçekleştirilecektir. Tahmini olarak, törenin büyük ihtimalle ikindi sonrasında gerçekleşeceği belirtilmiştir.

Başkanın Açıklaması

Afyon Şehit Gaziler Derneği Başkanı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehidimiz P.Tğm.Ramazan GÜNAY'ın ailesinin isteği üzerine belirlenen defin yeri ve tarihi kamuoyuna duyuruyoruz. Törenle ilgili detaylar, uçak planlamasına bağlı olarak belirlenecek olup, büyük ihtimalle ikindi sonrasında gerçekleştirilecektir. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Bu acı kayıp karşısında Afyon halkı olarak birlik ve beraberlik içinde olma çağrısı yapılırken, şehidimize rahmet ve ailesine sabır diliyoruz.

Afyonkarahisar'a Şehit ateşi düştü: Afyonlu Teğmen Ramazan Günay Şehit oldu!

Irak'ın Kuzeyindeki Hain Saldırıda 6 Kahraman Şehit

Hakkari'deki çatışmada şehit olan kahramanlarımızın isimleri açıklandı

afyon haber afyon şehit cenaze