Afyonlu Orman İşçisi Yaşar Cinbaş, yanan arazözden çıkamamış!

TAKİP ET

Manavgat'ta 2 yangın işçisi yangın sördürme sırasında şehit düştü. Afyonlu Orman İşçisi Yaşar Cinbaş yanan arazözden çıkamamış!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde orman yangınına müdahale etmek isteyen arazöz devrildi. Görevli 4 yangın işçisinden Erol Tokla ve Yaşar Cinbaş yanan arazözden çıkamadı. Tokla ve Cinbaş'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Antalya Manavgat’ta 4 gün evvelce başlayan orman yangını çoğu mahallede etkisini sürdürüyor. Yangının etkili bulunduğu yerlerden Gebece Mahallesi ve yangını ensesinde hisseden Ahmetler Mahallesi’nde tespit edilen evler boşaltıldı.

Gebece Mahallesi Güğlendibi Beloluk mevkiinde yangına araya girmekde tespit edilen arazöz devrilerek, alevler arasında kaldı. Arazöz sürücüsü Niyazi İskarca ve yangın işçisi Ali Hüseyin Karakaya, yaralı olarak araçtan çıkıp, uzaklaştı.

Orman işçileri Erol Tokla ve Afyon'lu Yaşar Cinbaş ise yanan arazözden çıkamadı.



Yaralı işçiler, bölgeye gelen sağlık ekibi aracılığıyla uygulanan ilk müdahele sonrasında ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gece boyu bölümde uygulanan arama çalışmalarına AKUT ekibi de destek verdi.

Orman işçileri Erol Tokla ve Yaşar Cinbaş'ın, Beloluk mevkisinde yanan arazözdeki cansız bedenlerine ise sabah saatlerinde ulaşıldı.

İşçilerin cansız bedenleri, Manavgat Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Bizlerde Afyon Kent Haber olarak; Manavgat'ta devam eden orman yangınlarına müdehale sırasında şehit düşen Orman Genel Müdürlüğü görevlileri Erdal Tokla ve Manisa Kırkağaç Orman İşletme Müdürlüğünde vazife yapan Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinden olan Yaşar Cinbaş'a Allah’tan rahmet , yakınlarına başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

erol tokla yaşar cinbaş afyon yaşar cinbaş