Afyonkarahisarlı Şairden Burcu Köksal'a Özel Şiir: "Kazandın Burcu Köksal"

TAKİP ET

Afyonkarahisarlı şair ve yazar Zeki Akdoğan, tarihi bir zaferle Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Burcu Köksal için şiir yazdı. Köksal'ın seçim başarısını anlatan özgün şiiriyle dikkat çeken Akdoğan, Köksal'ın adını tarihe yazıyor.

Köksal'ın Seçim Zaferi Şiirle Taçlandı

“Kazandın Burcu Köksal”

Afyonkarahisarlı şair ve yazar Zeki Akdoğan, Belediye Başkanlığı seçimlerinde muhteşem bir zafer elde eden Burcu Köksal için duygusal bir şiir kaleme aldı. Yerel sanatçı Akdoğan, daha önce Köksal için bestelediği seçim müziklerinin sözlerini yazmasıyla tanınıyordu. Bu seçim müziğinin sözleri Zeki Akdoğan tarafından yazılarak, Ayhan Polatkan - Mevlüt Taşpınar tarafından müzikleri yapıldı. Seçim şarkısı Afyonkarahisar'lı sanatçımız Mevlüt Taşpınar tarafından seslendirildi.  

Akdoğan bu kez'de , Köksal'ın tarihi başarısını kutlamak için daha özel bir eser ortaya koydu.

Burcu Köksal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak belirlendiği günden beri yerel şair Zeki Akdoğan'ın dikkatini çekmişti. Akdoğan, Köksal'ın seçim kampanyasında kullanılan müziklerin sözlerini yazarak destek vermişti. Ancak seçimlerin ardından Köksal'ın zaferiyle ilhamını daha da ileriye taşıdı ve onun için özel bir şiir kaleme aldı.

Köksal'ın Vizyonu Şiirle Anlatılıyor

Başkan Burcu Köksal'ın adaylık sürecinde ve seçim kampanyasında Afyonkarahisarlılar tarafından büyük bir sevgi ve destekle karşılanması, onun halk nezdindeki önemini ve etkisini gösteriyordu.

Akdoğan'ın bu duygusal şiiri, Afyonkarahisar halkı tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı. 

Yerel Şairin Köksal'a Destekleri Devam Ediyor

Afyonkarahisarlı şair ve söz yazarı Zeki Akdoğan, Burcu Köksal'ın başkanlık döneminde de desteklerini sürdürmeye kararlı. Akdoğan, Köksal için yazdığı şiirlerle ve bestelediği müziklerle onun yanında yer alarak, şehrin kalkınması ve gelişimi için çalışmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Köksal'ın seçim zaferini kutlayan ve ona destek olan yerel sanatçılar arasında özel bir yere sahip olan Zeki Akdoğan, Köksal'ın yönetimindeki Afyonkarahisar'ın daha da ileriye taşınması için elinden geleni yapmaya devam edecek.

İşte Zeki Akdoğan'ın Şiiri:

BURCU KÖKSAL GELİYOR

Atatürk'ün izinde
Dürüstlük var özünde
Afyon'umun gözünde
Burcu Köksal geliyor

Kucaklıyor halkını
Gözetiyor hakkını
Göreceksin farkını 
Burcu Köksal geliyor

Kadın eli değiyor
Afyon seni seviyor
İşçi, memur gülüyor
Burcu Köksal geliyor

Haydi Afyon sandığa
Bütün oylar Burcu'ya
Hiç gerek yok kaygıya 
Burcu Köksal geliyor...

KAZANDIN BURCU KÖKSAL

Meydanlara koşarak
Zorlukları aşarak
Yılmadan çalışarak
Kazandın Burcu Köksal

Afyon sana güvendi
Sevip de gönül verdi
Sandıktan cevap geldi
Kazandın Burcu Köksal

Atatürk'ün izinde
Yanlış olmaz sözünde
Tarihin merkezinde
Kazandın Burcu Köksal

Engelleri atlattın
Değişimi başlattın
Gaziyi hatırlattın
Kazandın Burcu Köksal...

Zeki Akdogan