Afyonkarahisarlı Şair-Yazar, 2023 Altın Kalem Şiir Yarışması'nda Takdirname Ödülü Aldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın gurur kaynağı olan başarılı eğitimci, şair ve yazar Yalçın Sevim, "2023 Altın Kalem Şiir Yarışması'nda "Şiir Bahçeleri" adlı eseriyle Takdirname ödülüne layık görüldü.

Afyonkarahisar'ın gurur kaynağı olan Eğitimci, Şair ve Yazar Yalçın Sevim, "2023 Altın Kalemler Şiir Yarışması"nda "Şiir Bahçeleri" adlı eseriyle Takdirname ödülüne layık görüldü. Bu ödül, Yalçın Sevim'i Afyonkarahisar'ın edebiyat ve kültür alanındaki başarılı temsilcilerinden biri olarak taçlandırdı.

Şair-Yazar Gazeteci Hasan Azkıran Komite Başkanlığı ve sunuculuğunu Gülten Kara Ateş'in üstlendiği yarışma, hem yurt içinden hem de yurt dışından birçok şairin katılımıyla gerçekleşti. "2023 Altın Kalemler Plaket Ödüllü Şiir Yarışması" sonuçları, Jüri Başkanı Nihat İlikcioğlu tarafından açıklandı.

Dereceye giren eser sahipleri, ödüllerini 26 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşen özel bir ödül töreninde aldılar. Tören, Bursa/Gemlik sahilindeki "Avcı Çay Bahçesi"nde düzenlendi ve şiirler eşliğinde bir öğle yemeği ile taçlandırıldı.

Bu özel başarıyla, Yalçın Sevim hocanın edebiyat kariyerindeki önemli bir dönüm noktası olarak kayda geçti.  Bizler Afyon Kent Haber olarak başarılarının devamını diler ve hayatının diğer alanlarında da aynı başarıları elde etmesini temenni ederiz.

2023 Altın Kalem Şiir Yarışması Yalçın Sevim