Afyonkarahisar yol durumu ve çalışma yapılan yerler

TAKİP ET

Karayolları Genel Müdürlüğü Yol Durumu ve Kapalı Yolları açıkladı. Açıklamaya göre Afyonkarahisar'da yol durumu da belli oldu

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Balıkesir Kuzey Kavşağı-Balıkesir Batı Kavşağı 17-25.km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İzmir istikametinde bant aktarma yapılacak olup, ulaşım İstanbul istikametinden iki yönlü(gidiş-geliş) olarak sağlanacaktır.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Altınova Kavşağı-Kılıç Kavşağı 0-6.km.leri arasında bakım-onarım çalışması nedeniyle İstanbul istikametinde bant aktarımı yapılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Subaşı-Çatalca-Büyükçekmece yolunun 0-13.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları sebebiyle ulaşım tek şeritten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
Ayaş-Yenikent-Ankara yolunun 11-14.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Adana-Karataş yolunun 3-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Yozgat-Alaca-Çorum yolunun 7-15.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Sinop-Boyabat yolunun 51.km.sinde köprülü kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Uşak-Afyonkarahisar yolunun 5-6.km.leri arasında sanat yapısı yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Trabzon-Rize yolunun 2.km.sinde (Karadeniz Teknik Üniversitesi C kapısı önü Mevkii) yaya üst geçidi montaj çalışması nedeniyle her iki yönde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Develi-Levent Kavşağı Mevkii 30-32.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

afyon yol durumu afyon yol durumu son dakika afyon yol durumu hava durumu