Afyonkarahisar Ülkem Partisi 23 Nisan mesajı

TAKİP ET

Ülkem Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal; 100'üncü yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. 

Ülkem Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal; 100'üncü yılında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayınladı. 

23 Nisan 2020'nin Milli Egemenliğimizin 100'üncü Yılı olduğuna dikkat çeken Kadir Uysal, 23 Nisan 1920'de kurulan Meclis ile Türk Milleti'nin bu topraklarda esaretin asla kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya gösterdiğini söyledi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisinin (TBMM) milletin temsilcisi, bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşama iradesinin de sembolü olduğunu vurgulayan Kadir Uysal, mesajına şu sözlerle devam etti:

 "23 Nisan 1920, milletimizin kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı gündür. Milletin canıyla, kanıyla elde ettiği egemenliğin simgesi olan Meclisimizin kuruluş günü, çocuklara ve yeni nesillere armağan edilmiştir. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye'nin aydınlık geleceği çocuklara emanetidir.  Bu yıl, ne yazık ki Milli Egemenliğimizin 100'üncü Yılı'nı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüs salgını nedeni ile meydanlarda coşku ile kutlayamıyoruz. Sağlığımız ve gelecek güzel günler için evlerimizde kalmak zorundayız. Bu vesileyle başta çocuklarımız olmak üzere, tüm halkımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve Milli Egemenliğimizin 100. yılını kutluyorum."

ülkem partisi