Afyonkarahisar'lı Gazeteciler Sandıklı Akdağ'da !!!

TAKİP ET

Sandıklı Akdağ'ın o eşşiz güzelliğini gidenler mutlaka bilir

Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) üyeleri ve gazeteciler Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü tarafından Sandıklı Akdağ’da misafir edildi.

 

2 gün boyunca çeşitli aktiviteler yapan gazeteciler, temiz havası, harika bir doğasıyla adından söz ettiren Akdağ’ın tanıtımına katkı sundu. 24 Haziran’da yapılan seçim yorgunluğunu atmaya çalışan gazeteciler, misafirperveliklerinden dolayı Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü başta olmak üzere MAY Termal Otel yöneticileri ile katkı sunanlara teşekkür etti.

 

Günü birlik kullanım alanları, Akdağ tanıtım birimleri, Kayak ve Kızak Merkezleri, Gençlik Merkezi Kamp Alanları, Kır Evleri, Av Köşkleri, Butik Otel, İşletme Birimleri ve 1250 metre uzunluğunda suni göletin olduğu projelerle Akdağ, Sandıklı’nın ve bölgenin önemli cazibe merkezlerinden birisi haline dönüştü.

 

Geyikleri, yılkı atları ve doğal yaşamı ile doğa harikası olan Sandıklı Sorkun/Akdağ termalle bütünleştirilecek ve kış aylarında kayak merkezi haline getirilecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na muhteşem projeler yapılıyor.

 

Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü sorumluluğundaki Akdağ Tabiat Parkında yapılmış ve yapılacak olan rekreasyonel amaçlı hizmet ünitelerinin tanıtılması amacıyla 26-27-28 / 07 / 2018 tarihlerinde Basın Mensupları misafir edildi. Yapılacak olan projeleri anlatmak ve bölgeyi tanıtmak üzere Milli Parklar Afyonkarahisar Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından gazeteciler bungalov evlerinde misafir edilerek, çevreyi tanımaları sağlandı.

 

Yetkililerden alınan bilgiye göre; bölgenin yapılacak olan projelere son derece elverişli olduğu, yatırımların gelmesiyle birlikte Akdağ’ın sayılı turizm merkezlerinin arasında yer bulacağı belirtildi.

 

Öte yandan bölgenin termal su ile entegre edileceği de bildirildi