Afyonkarahisar-Konya Yolunda Trafik Kazası: 1 Ölü, 2 Yaralı!

TAKİP ET

Son Dakika: Afyonkarahisar-Konya yolu Değirmendere Köyü kavşağında meydana gelen trafik kazasında 03 ACG 024 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle şarampole devrildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Kaza Detayları

Bu gece Afyonkarahisar Konya yolu Değirmendere Kavşağında saat 01:30 saatlerinde trafik kazası meydana geldi. 03 ACG 024 Plakalı otomobil henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle şarompele devrildi.

Olay yerinde edinilen ilk bilgilere göre, 03 ACG 024 plakalı otomobil henüz sebebi bilinmeyen bir sebeple yoldan çıkarak takla attı ve şarampole devrildi. Meydana gelen kazada, araç içerisinde bulunan 3 kişiden 1'si olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı. 

Kaza Yerine AFAD ekipleri sevk edildi

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen Jandarma ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. AFAD ekipleri, yaralıları araç içerisinden çıkartmak için kaza yerine sevk edildi.

Yoğun Çalışma Sonucu Kurtarılan Yaralı

AFAD ekipleri yoğun bir çalışma sonucu araç içerisinde sıkışmış olan 3 kişiyi çıkartmayı başardı. Kazada Hakkı Ünlü hayatını kaybederken, Mustafa İleri ve Nazlıcan D. isimli bir bayan yaralı olarak kazadan kurtuldu. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme ve soruşturma devam ediyor.

HABER VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

( instagram hesabımızı takip ederek gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz )

Haber: Afyon Kent Haber

afyon haber afyon trafik kazası değirmendere trafik kazası çay trafik kazası hakkı ünlü trafik kazası mustafa ileri