Afyonkarahisar Kitap Fuarı yarın başlıyor!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Kitap Fuarı için artık geri sayım bitti. 24 Eylül 2021 –  3 Ekim 2021 tarihleri arasında Afyon Motor Sporları Merkezi'nde kitapseverler ile bir araya gelecek.

Afyonkarahisar Valiliği ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafından organize edilen Kitap Fuarında yüzlerce Yayınevi’nin güncel ve en çok okunan kitapları indirimli fiyatlarla vatandaşlar ile buluşacak.

Afyonkarahisar Valiliği tarafından sosyal medyadan; “Öğrenciler, anneler, çocuklar 24 Eylül- 3 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi’nde düzenlenecek olan 3. Kitap Fuarı sizleri bekliyor. Haydi Kitap Fuarı’na.” ifadeleri kullanılarak vatandaşlar fuara davet edildi. Yapılacak olan kitap fuarı hakkında Afyonkarahisar Belediyesi tarafından da; “Ünlü yazarlar, onlarca yayınevini ve binlerce kitabı kitapseverlerle buluşturacak.



Afyonkarahisar Kitap Fuarı bu yıl da dolu dolu geçecek. Tüm kitap severleri bekliyoruz.” şeklinde bilgi paylaşıldı. Kitap Fuarı kapsamında imza günlerinin düzenleneceği, söyleşilerin ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı bildirildi. Afyonkarahisar Kitap Fuarı’na 24 Eylül’de Bahadır Yenişehirlioğlu, 25 Eylül’de Birsen Ekim Özen ve Erhan Afyoncu, 26 Eylül’de Ayşegül Dede ve Saniye Bencik Kangal, 29 Eylül’de Özgür Balpınar, 1 Ekim’de Yavuz Dizdar, 2 Ekim’de Hakan Mengüç ve Bircan Yıldırım, 3 Ekim’de ise İclal Aydın ve Beyhan Budak’ın konuk olacağı bildirildi. 10 gün boyunca açık olacağı belirtilen Kitap Fuarı’nda ayrıca ücretsiz Frigya Gezisi’nin de yapılacağı kaydedildi. Fuar 09.00 ila 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

afyon kitap fuarı afyon kitap fuarı 2021 afyon kitap fuarı ne zaman