Afyonkarahisar'ın ünlü aşçısı Hakan Usta 'Çıray' lokantasını açtı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da uzun yıllar en ünlü lokantalarda aşçılık yapan Hakan Usta "Çıray" lokantasını açtı.

Yaptığı yöresel yemeklerle Afyon'da aşçılık mesleğinde ün salan Hakan Usta, Afyonkarahisar'a özgü yemekleri özenle yapıyor. Saray ustalarının yanında yetişmiş, 35 yıllık meslek tecrübesiyle, Afyonkarahisar çarşı merkezinin en ünlü yerlerinde Baş Aşçılık yapan HAKAN ÇIRAY artık “Çıray Lokantası” ismiyle değerli misafirlerine leziz yemeklerini sunmaya devam edecek.

Bizlerde Afyon Kent Haber olarak Hakan Usta’yı ziyaret ettik. Yıllardır şehrin en ünlü lokantalarında baş aşçılık yaptığını belirten Hakan Çıray: "Uzun yıllardır mesleğimi severek ve hakkını vererek yapıyorum. Bir süredir lokanta açmayı düşünüyordum. Bugüne nasip oldu. Gerek Afyonkarahisar'a has lezzetleri gerekse Türkiye'nin dört bir yanına özgü yemekleri müşterilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Mesleğimizde iddialıyız. Birçok yöresel çeşitlerimizle 35 yıldan bu yana şehrimize hizmet veriyoruz. Değerli Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimiz’den ricam, hastalanmadan gelsinler lokantamızda şifalı ayak paça çorbası ve kemik suyu ile yapılan diğer çorbalarımızın mutlaka tadına baksınlar ” şeklinde konuştu.

35 YILLIK USTA 35 YILLIK LEZZET ÇIRAY LOKANTASI’NDA

Afyonkarahisar merkezde Turunç Hanı Eski Bedesten lokantasının bulunduğu yerde hizmetine başlayan Çıray Lokantası ilk günden vatandaşların akınına uğruyor. Hakan Usta çorba ve yemek çeşitleriyle hem damakları tatlandırıyor hem de şifa dağıtıyor.

İŞTE HAKAN USTANIN MAHARETLİ ELLERİNDEN ÇIKAN BAZI ÇORBA VE YEMEK ÇEŞİTLERİ 

Afyon Çıray Lokantası'nda Hakan Ustanın maharetli ellerinden şifalı çorbalar ve et 35 yıllık ünlü usta Hakan Çıray sizlerle buluşturuyor

ÇORBA ÇEŞİTLERİ

Mercimek Çorbası
İşkembe Çorbası
Tandır Çorbası
Keşkek
Şifalı Ayak Paça

YEMEK ÇEŞİTLERİ

Yöresel Afyon Kebabı
Aşçı Yemeği
Dana Tandır
Patlıcan Kebap 
Patlıcan Musakka
Piliç Tandır
Köfte Çeşitleri
İskender Döner
Çiftlik Kebabı
Dana Rosto
Kuzu Tandır
Çoban Kavurma

AFYON ÇIRAY LOKANTASI NEREDE? ÇIRAY LOKANTASI ADRESİ VE TELEFON NUMARASI

Çıray Lokantası, Afyonkarahisar İli, merkez Uzun Çarşıda tüm vatandaşların rahatça ulaşabileceği bir konumda bulunuyor. Uzun Çarşı Tarihi Turunç Hanında bulunan lokanta rahat ulaşım kolaylığı da sunuyor. 

Unutmayın! 35 yıllık lezzet ve deneyim burada Çıray Lokantası'nda...!

ÇIRAY LOKANTASI İLETİŞİM : 0507 405 25 03
 

Afyonkarahisar Afyon Afyon Çıray Lokantası Afyon Çıray Lokantası adres Hakan Usta Hakan Çıray Çıray Lokantası nerede Turunç Hanı Afyonun en iyi lokantası Afyonda yemek yenebilecek yerler afyon yemek yerleri Afyon Lüks Restaurant Afyon en iyi restaurant Af