Afyonkarahisar'ın sevilen futbol hakemi ve bisikletçisi İsmail Elçi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da uzun yıllar futbol hakemliği yapan ve bisiklet sporuyla da tanınan 82 yaşındaki İsmail Elçi, yaşlılığa bağlı nedenlerle yaşamını yitirdi. Elçi'nin cenazesi bugün ikindi namazının ardından Paşa Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

Afyonkarahisar’ın spor camiasında uzun yıllar futbol hakemliği yapan, aynı zamanda bisikletçi kimliğiyle tanınan 82 yaşındaki İsmail Elçi, yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti. Elçi’nin vefatı, ailesi, yakınları ve sevenleri arasında üzüntüye neden oldu.

Futbol sahalarında yıllarca görev yaptı

Devlet Demiryolları’ndan emekli olan İsmail Elçi, Afyonkarahisar’da uzun yıllar futbol hakemliği yaptı. Spor camiasında hakemliğiyle tanınan Elçi, bisiklete olan ilgisiyle de kentte bilinen isimler arasında yer aldı.

Elçi ailesinin acı günü

Gazi Mahallesi’nden Şerifoğlu sülalesine mensup olan İsmail Elçi; merhum Mahmut Elçi ile merhume Hatice Kübra Elçi’nin oğlu, merhume Fadime Aysel Elçi’nin eşiydi.

Elçi, Emniyet Müdürlüğü’nden emekli polis memuru Hatice Elçi Hikmet ile Afyonkarahisar Adliyesi’nde zabıt katibi olarak görev yapan Hülya Elçi’nin babasıydı. Emniyet Müdürlüğü’nden emekli polis memuru Ömer Hikmet’in de kayınpederi olan Elçi’nin, Hasan İsmail Hikmet, Aybala Sare Aydın, Ahmet Akif Hikmet, Emre Özlü ve Arda Özlü’nün dedesi olduğu belirtildi.

Cenazesi bugün Paşa Camii’nden kaldırılacak

İsmail Elçi’nin cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Paşa Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında defnedilecek.

Elçi’nin vefat haberi, başta ailesi olmak üzere Afyonkarahisar’daki spor camiası, arkadaşları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.