Afyonkarahisar'ın Eski CHP İl Başkanı Atamer Büyükbudak Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlarından Atamer Büyükbudak, hayatını kaybetti. Uzun yıllar CHP'de aktif olarak görev alan ve Afyonkarahisar İl Başkanlığı yapmış olan Büyükbudak, bugün vefat etti.

Afyonkarahisar'ın eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlarından Atamer Büyükbudak, hayatını kaybetti. Uzun yıllar CHP'de aktif olarak görev alan ve Afyonkarahisar İl Başkanlığı yapmış olan Büyükbudak, bugün vefat etti. CHP Milletvekili Burcu Köksal, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "CHP İl eski başkanlarımızdan Atamer Büyükbudak’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar CHP Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz ise yaptığı açıklamada, "SHP ve CHP'de merkez ilçe ve il başkanlığımızı yapan, partimizin emekçisi, abimiz Atamer Büyükbudak’ı maalesef kaybettik. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum." şeklinde paylaşımda bulundu.

Atamer Büyükbudak için cenaze namazı 19 Eylül tarihinde saat 10:30'da Afyon Paşa Camii'nde kılınacak ve defni Kocaeli'nin Gölcük/Saraylı köyünde gerçekleştirilecek.

Atamer Büyükbudak Afyonkarahisar CHP İl Başkanı