Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesine İkinci Üniversite Geliyor

TAKİP ET

Emirdağ, eğitim ve sağlık alanında önemli bir yatırımın daha merkezi haline geliyor. Emirdağ'a yeni devlet hastanesi yapımı başladıktan sonra, şimdi de Emirdağ'a ikinci üniversite kurulacak. Müjde, Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu tarafından verildi.

Emirdağ'a İkinci Üniversite Müjdesi: Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yolda

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine önemli bir eğitim yatırımı yapılıyor. Emirdağ'a yeni devlet hastanesinin inşaatı başladıktan sonra, şimdi de Emirdağ Devlet Hastanesi'nin bulunduğu alana bir üniversite kurulacak. Bu müjdeyi Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, sosyal medya üzerinden paylaştı.

Başkan Koyuncu'nun paylaşımında şu ifadeler yer alıyor: "Bu fotoğraf karesinden Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Emirdağ’ımıza bölüm açma kararı çıktı. Çilli Mahallemizde bulunan Devlet Hastanesinin bulunduğu 15.000 metrekare alana Emirdağ'ın 2. Üniversitesi kuruluyor. Artık Devlet Hastanesi alanı, hemşireler ve sağlıkçılar yetiştirecek 4 yıllık bir üniversiteye ev sahipliği yapacak. Hayırlı olsun Emirdağ!

Bu büyük adım için Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş'a, Valimiz Sayın Kübra Güran Yığitbaşı'na, Milletvekillerimiz Sayın Ali Özkaya, Sayın İbrahim Yurdunuseven ve Sayın Hasan Arslan'a, İl Başkanımız Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay'a, Rektörümüz Sayın Nurullah Okumuş'a şehrim adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Afyonkarahisar Emirdağ İkinci Üniversite