Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Fener Alayı ile Coştu

TAKİP ET

Kaymakam Bilici: "100. Yıl ruhuna yakışır bir program gerçekleştirdik"

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Fener Alayı yürüyüşü, ilçe halkının yoğun katılımıyla coşku içerisinde gerçekleştirildi.

Emirdağ Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan Fener Alayı yürüyüşüne, Kaymakam Osman Bilici'nin yanı sıra Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Kıdemli Cumhuriyet Savcısı Süleyman Kaan Yılmaz, protokol üyeleri,öğretmenler, öğrenciler ve Emirdağ halkı katıldı.

Yürüyüş boyunca vatandaşlar, öğrencilerden oluşan bando eşliğinde Türk bayrakları ve meşalelerle korteje eşlik ettiler. Yürüyüş güzergahı boyunca pek çok vatandaş da evlerinin balkonlarından ve yol kenarlarından bayraklarla ve meşalelerle etkinliğe renk kattılar.

Eskişehir Caddesi boyunca devam eden Fener Alayı ve Cumhuriyet Yürüyüşü akabinde Cumhuriyet Meydanı'nda havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Etkinlikle ilgili konuşan Kaymakam Bilici: "Cumhuriyetimizin 100.Yılı münasebetiyle hafta boyunca düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında bu akşam, halkımızın da yoğun katılımı ve coşkusuyla 100.Yıl ruhuna yakışır bir program gerçekleştirdik. Emeği geçenlere ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Afyonkarahisar Emirdağ fener alayı