Afyonkarahisar Hava Durumu - 19 Ağustos 2023

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Az Bulutlu ve Açık Hava Bekleniyor, Sıcaklık Yüksek Seviyede Devam Ediyor

Afyonkarahisar bölgesinde bugün hava durumu oldukça dikkat çekiyor. Meteoroloji raporlarına göre, bölge genelinde az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor. Sıcaklıklar ise mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmeye devam edecek.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik öngörülmezken, sıcaklık değerleri yüksek seviyede seyretmeye devam edecek. Doğu ve güney yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek rüzgarlar bekleniyor.

Özellikle Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Bölgede etkisini sürdüren sıcak hava dalgasının daha da güçlenmesi bekleniyor. Hafta boyunca sıcaklık değerlerinin mevsim normallerinin 6 ila 8 derece üzerinde seyretmesi tahmin edildiğinden, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların özellikle 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

İlçe İlçe Hava Durumu

Afyonkarahisar: En düşük 21°C, en yüksek 38°C. Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Başmakçı: En düşük 20°C, en yüksek 39°C. Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Bayat: En düşük 19°C, en yüksek 38°C. Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Bolvadin: En düşük 21°C, en yüksek 39°C. Az bulutlu ve açık bir hava bekleniyor.

Ve diğer ilçeler...

Hava durumu raporlarına göre, bölgede güzel bir hava bekleniyor. Ancak sıcaklık değerlerinin yüksek seviyelerde seyretmesi, vatandaşların dikkatli olmasını gerektiriyor. Özellikle güneşin en etkili olduğu saatlerde, gerekli tedbirlerin alınması büyük önem taşıyor

afyon hava durumu afyon hava durumu 30 günlük afyon hava durumu saatlik afyon hava durumu 10 günlük afyon hava durumu 45 günlük