Afyonkarahisar Gelecek Partisi İyi Parti mitingine katıldı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, Afyonkarahisar'da düzenlediği mitinge Gelecek Partisi tam teşkilat katıldı.
İyi parti Afyonkarahisar teşkilatının düzenlediği mitingde Genel Başkan Meral Akşener konuşma yaptı. Millet İttifakı'nın önemini vurgulayan Akşener, Türkiye'nin birliği ve beraberliği için çalıştıklarını belirtti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da mitingde konuşma yaparak, Türkiye'nin sorunlarının çözümü için birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.
Mitinge Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş ve teşkilatı katıldı.Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş Gelecek Partisi olarak Millet ittifakın içerisindeyiz Afyonkarahisar'da Millet ittifakı başarısı için gerekli çalışmayı yapıyoruz.Bu çalışmanın semeresini alacağız. Emeği geçen herkese ve Afyonkarahisar'a teşekkür etti. Gelecek Partisi olarak Türkiye'nin sorunlarının çözümü için çalıştıklarını ve Millet İttifakı'nın içerisinde olduklarını belirtti.
Akşener ve Yavaş'ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken, mitinge katılanlar Türkiye'nin geleceği için birlikte hareket edilmesi gerektiği konusunda hemfikir olduklarını gösterdiler. Mitinge katılanlar arasında sadece İYİ Parti ve CHP'liler değil, aynı zamanda Gelecek Partisi ve diğer ittifak partilerinin üyeleri de yer aldı.
Toplantı sonunda ise Akşener ve Yavaş, Afyonkarahisar'daki destekleri için Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş ve teşkilatına teşekkür ederek, Millet İttifakı'nın birlikte hareket ederek Türkiye'nin geleceği için çalışacağını vurguladılar.