Afyonkarahisar'da Yılın Basın Fotoğrafı Belli Oldu!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin düzenlediği "Yılın Basın Fotoğrafları" yarışmasında, "Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri" kategorisinin birinciliğini, şehrin simgesi haline gelmiş Karahisar Kalesi fotoğrafı ile Fotoğraf Eğitmeni Emrullah Akgün kazandı.

TBMM'de düzenlenen ödül töreninde, Meclis Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş tarafından ödülü takdim edilen Akgün, bu ödülle bir kez daha başarısını taçlandırdı.

Türkiye'nin Güzellikleri Gökyüzünden

Gökyüzünden Türkiye'nin güzelliklerini yansıtan kategoride birincilik ödülünü kazanan Emrullah Akgün, Karahisar Kalesi'nin muazzam bir kareyle öne çıktığı fotoğrafıyla büyük bir başarı elde etti. Türkiye Foto Muhabirleri Derneği'nin düzenlediği bu prestijli yarışmada birinci olmak, Akgün'ün yetenek ve sanatını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Açıklamada, Emrullah Akgün'ü tebrik ederken, bu ödülün şehre ve sanata katkılarının devamını dileyen Valilik, Türkiye'nin güzelliklerini gökyüzünden yansıtarak büyük bir başarıya imza atan Akgün'ü kutladı.