Afyonkarahisar'da yaşlı adam sokak köpeklerinin saldırısına uğradı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da sokakta yürürken köpeklerin saldırdığı 65 yaşındaki vatandaş düşerek gözünden yaralandı

Afyonkarahisar'da başıboş köpekler, insanlara zarar vermeye devam ediyor.

Saldırılarıyla birçok kişiye zarar veren başıboş köpekler, bu kez de yaşlı bir adama zarar verdi.

Afyonkarahisar'ın Uydukent bölgesinde meydana gelen olayda, yolda yürüyen Kazım Ö. 'e etrafını saran 5 sokak köpeği saldırdı.

YAŞLI ADAM AZ KALSIN GÖZÜNDEN OLUYORDU

Köpekler'in, Kazım Ö. isimli vatandaşa saldırmasıyla yaşlı adam yere düştü ve kafasını halen yol çalışması devam eden sokaktaki kaldırım taşına çarptı. Çarpmanın etkisiyle Kazım Ö. gözünden ve burnundan yaralandı. Yerde yatan Kazım Ö. 'ü gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekipler, Kazım Ö.'ü ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

Afyon Kent Haber'e açıklamalarda bulunan Kazım Ö. isimli vatandaş şu ifadelere yer verdi. Köpeklerin saldırısı ile az kalsın görme yeteneğimi kaybediyordum. Hastaneye geldiğimde hemen ameliyata alındım. Burun kemiğim ile elmacık kemiğim kırılmış. Bu bölgelere platin konuldu. Gözümün görmesinde sıkıntı yok ancak doktorum yaralandığım göz bölgesinde kalıcı iz kalacağını söyledi.

YETİŞKİN OLMASAYDIM KÖPEKLER BANA DAHA BÜYÜK ZARAR VEREBİLİRDİ

Bana saldıran köpekler çok iriydi. Saldırıyı yetişkin olarak bu şekilde atlattım. Eğer ki köpekler küçük bir çocuğa saldırmış olsaydı gerçekten daha büyük bir zarar verebilirlerdi. Bizler tabikide vatandaş olarak hayvanları seviyoruz. Ancak Belediyemizden ricamız sokaklarda başıboş dolaşan zararları köpeklerin toplamasını rica ediyoruz ifadelerine yer verdi.

Haber: Afyon Kent Haber / Özel Haber

Afyon köpek saldırısı Afyon haber Afyon haberleri Uydukent