Afyonkarahisar'da Uyuşturucu Operasyonu: Çok Sayıda Madde Ele Geçirildi

TAKİP ET

Afyonkarahisar İli Merkez Dumlupınar Mahallesi Kadınana Caddesi İlter Ekmek önünde, vatandaşların ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada, uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi.

Aracın şoför koltuğunda oturan M.D isimli şahısın bel kısmında ruhsatsız siyah renkli kabza kısmı beyaz desenli üzerinde 9mm VT ibareli tabanca ve tabancanın şarjör kısmında 9 adet fişek ele geçirildi.

Yolcu koltuğunda oturan O.P isimli şahsın ise bel kısmında kesici kısmı 22 cm, sap kısmı 12 cm turuncu-siyah renkli bıçak ele geçirildi. Şahısların üzerleri ve araçta yapılan aramada ayrıca, küçük baltalar, uyuşturucu madde içerikli malzemeler, haplar, nargile, uyuşturucu madde içiminde kullanılan çarşaf ve diğer malzemeler ele geçirildi.

M.D isimli şahsın 17 adet suç kaydı olduğu ve aranması bulunduğu belirlendi. O.P isimli şahsın ise 12 adet suç kaydı mevcut. Şahısların gözaltına alınarak Afyonkarahisar Narkotik Şube Müdürlüğü'ne teslim edildiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili olarak 6136 sayılı kanuna muhalefet ve uyuşturucu madde bulundurma suçlarından adli tahkikat başlattı. Konu ile ilgili incelemelerin devam ettiği belirtildi.

Haber: Afyon Kent Haber