Afyonkarahisar'da Trafik Kazası: 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Dazkırı İlçesi'nden Dinar İlçesi'ne doğru seyir halinde olan araç, korkunç bir kaza yaşadı. Kazada aracın sürücüsü ve bir yolcu hayatını kaybederken, bir yolcu ise yaralandı.

Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi'nden Dinar İlçesi'ne doğru seyir halinde olan 03 RB 214 plakalı araç, gece saatlerinde korkunç bir trafik kazasına sahne oldu. Aracın sürücüsü Ş.B. (67), anlık bir dikkatsizlik sonucu aracın kontrolünü kaybederek Dinar istikametine doğru seyir halindeyken yolun sağ tarafındaki boş tarlaya girdi ve ardından bir ağaca çarptı.

Kazada, araç içinde bulunan yolculardan araç sürücüsü Ş.B. ve H.Ç. (60) maalesef olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan E.B. (65) isimli yolcu ise hemen Dinar Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucu E.B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Olay yerindeki incelemelerin ardından yolun trafiğe açık olduğu bildirildi. Kazanın nedenine dair soruşturma başlatıldı.

Afyon trafik kazası