Afyonkarahisar'da Sosyete Pazarı Açılıyor

TAKİP ET

Meşhur İstanbul Sosyete Pazarı Afyonkarahisar'a geliyor. Birbirinden farklı ürünlerle hazırlanan kampanyalar ve indirimli alışveriş fırsatları için artık çok az bir süre kaldı. Firma yetkilileri sosyete pazarının açılacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar…

Afyonkarahisar’da açılacak olan sosyete pazarına vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Vatandaşlar bütçelerine uygun bir şekilde pazarda alışveriş yapmanın mutluluğunu yaşayacak.

NOT: TADİLAT HAZIRLIKLARINDA YAŞANAN AKSAKLIK NEDENİ İLE AÇILIŞ İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİR.

İşletme sahiplerinden Murat Tekdinçer'in projesi olan Afyon Sosyete Pazarının açılmasına az bir zaman kaldı. Açılış ile ilgili Murat Tekdinçer Afyon Kent Haber'e yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 

"İstanbul'un Sosyete Pazarını Afyonkarahisar'a getirdik. Sosyete Pazarını 11 Şubat Cumartesi günü Eski Kiler Alışveriş Merkezinin olduğu yerde açıyoruz. Sosyete pazarında Bay-Bayan çocuk iç giyim, züccaciye, bujiteri, kozmetik, hırdavat, ev tekstili, ve aradığınız herşey sosyete pazarında olacak.  Sosyete pazarımızda bulunan ürünler her bütçeye uygun olacak.  Afyon Sosyete Pazarı sadece ve sadece Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak. Bizler tüm Afyonkarahisarlı vatandaşlarımızı sosyete pazarımıza davet ediyoruz. İnşallah sosyete pazarımızı Afyonkarahisar çok sevecek. Gelsinler, açılışa özel kampanyalarımızdan mutlaka yararlansınlar" dedi. 

AFYON SOSYETE PAZARI NE ZAMAN AÇILACAK? 

Afyon Sosyete Pazarı 11 Şubat 2023 Cumartesi günü Afyonkarahisar Merkez Maliye yanı, Eski Kiler Marketin bulunduğu adreste açılacak. Afyon Sosyete Pazarına konum kullanarak gelmek isteyenler için açık adres şu şekilde:

Selçuklu Mahallesi Atatürk Caddesi No:40/A Merkez/Afyonkarahisar

AFYON SOSYETE PAZARI HANGİ GÜNLER AÇIK OLACAK?

Afyon Sosyete her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri açık olacak.

AFYON SOSYETE PAZARINDA NELER VAR?

Sosyete Pazarında Kozmetikten giyime, züccaciyeden tekstile, ayakkabıdan çantaya kadar geniş ürün çeşitliliği yer alacak. Sosyete Pazarında ayrıca Sürpriz Hediyeler, Çekilişler, Ücretsiz Halk Konserleri de yer alacak.

AÇILIŞA ÖZEL ÇAY MAKİNASI SADECE 1 TL

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel Awox Çay Makinası 299,00 TL yerine sadece 1,00 TL’den satılacak.

AÇILIŞA ÖZEL KEK KALIBI SADECE 1 TL

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel Grünberg Kelepçeli Kek Kalıbı 239,00 TL yerine sadece 1,00 TL’den satılacak.

300,00 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPAN MÜŞTERİLERE MUHTEŞEM HEDİYE  

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel 300,00 TL üzeri alışverişte Grünberg Elektrikli Isıtıcı hediye edilecek

500,00 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞ YAPAN MÜŞTERİLERE MUHTEŞEM HEDİYE  

Afyon Sosyete Pazarında açılışa özel 500,00 TL üzeri alışverişte Davul Fırın hediye edilecek

afyon sosyete pazarı afyon sosyete pazari hangi gunler acik