Afyonkarahisar'da Ramazan etkinliklerinde Beyaz Belge stantı yoğun ilgi görüyor

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da düzenlenen Ramazan etkinlikleri devam ederken esnafların kendi markalarını tanıttığı stantlarda büyük ilgi görüyor.

Afyonkarahisar Belediyesi, Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için bir dizi etkinlik düzenliyor. Bu etkinlikler arasında Zafer Meydanı'nda esnafların kendi ürün ve markalarını tanıtacakları stantlar, Ramazan Çarşısı ve daha pek çok etkinlik yer alıyor. Bu etkinlikler sayesinde vatandaşlar Ramazan ayının manevi atmosferinde hoşça vakit geçiriyorlar.

BEYAZ BELGE BİNLERCE KİŞİYİ MİSAFİR ETTİ

Özellikle Zafer Meydanı'nda kurulan stantlar, birçok ziyaretçi tarafından ziyaret ediliyor. Bunların arasında Beyaz Belge adlı firma özellikle dikkat çekiyor. Firma, Mesleki Yeterlilik Kurumu(MYK) tarafından yetki kapsamındaki ulusal yeterliliklere göre sınav ve belgelendirme faaliyetlerini yürüten Yetkilendirilmiş Belgelendirme Kuruluşu olarak hizmet veriyor. Ayrıca Sanal Ofis, Marka Patent, Devlet teşvikleri gibi alanlarda da hizmet sunuyor.

Afyon Kent Haber, Beyaz Belgelendirme Ltd. Şti. yetkilisi Resul Sündük ile görüştü. Sündük, Ramazan ayı başlangıcından bu yana binlerce ziyaretçiyi standlarında misafir ettiklerini söyledi.  Afyonkarahisar Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri, vatandaşlarımıza unutulmaz bir Ramazan deneyimi yaşatmak için tasarlanmıştır. Bu etkinlikler sayesinde hem manevi atmosfere dahil olma hem de Afyonkarahisar'da hizmet veren yerel esnafların ürünlerini tanıma fırsatı yakalanıyor. Bizlerde Beyaz Belgelendirme olarak burada tanıtım yapma imkanı bulduk. Buradan sizlerin aracılığı ile bizleri ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza, arkadaşlarımıza ve sevenlerimize teşekkür ediyorum dedi.



afyon beyaz belge