Afyonkarahisar'da otomobil tırın altına girdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da akşam saatlerinde seyir halindeki otomobil, tırın altına girdi. Kaza sonrası otomobilde sıkışan 1 kişi ağır yaralandı.

Afyonkarahisar Konya yolu Salar Kavşağında Halit Kara'nın kullandığı 42 CYZ 21 Plakalı otomobil, bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Halit Kara isimli sürücü otomobilde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobil içerisinde sıkışan Halit Kara'yı kişiyi kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada polis ekipleri de ikinci bir kaza olmaması için önlem aldı.

İtfaiye ekiplerinin çalışması ile otomobilden çıkarılan 24 yaşındaki Halit Kara, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Özel Park Hayat hastanesine kaldırıldı. Tırın altından çıkarılan otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi.

HABER VİDEO İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ.. İNSTAGRAM ADRESİMİZDEN AFYON KENT HABER'İ TAKİP EDEREK SON DAKİKA GELİŞMELERİNDEN HABERDAR OLABİLİRSİNİZ.  

Haber - Resimler: Afyon Kent Haber / Kadir Kayışcı

afyon salar kavşağı trafik kazası halit kara