Afyonkarahisar'da oto tamircisi yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da meydana gelen kaza sonucu, sayılan ve sevilen bir oto tamircisi hayatını kaybetti. Erkmenli Uğur Koç'un yönetimindeki araç, kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve başka bir otomobile çarptı. Kazada sürücü yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı.

Afyonkarahisar'da dün yaşanan bir trafik kazası sonucu, Afyonkarahisar'ın sevilen oto tamircisi ve sanayi esnafı olan Erkmenli Uğur Koç hayatını kaybetti. Kazada, Koç'un otomobili kontrolünü kaybederek karşı şeride geçti ve başka bir araca çarptı. Bu acı olay, Park Hayat Hastanesi yakınlarında gerçekleşti.

Uğur Koç'un idaresindeki 32 HF 247 plakalı otomobilin henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti ve ardından 64 KF 904 plakalı bir otomobile çarpt. Kazada, her iki aracın sürücüleri ve bir yolcu da yaralandı.

Yaralılar hemen olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 

Yaralılardan otomobil sürücüsü Erkmenli Uğur Koç yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybeden Erkmen Koç sülalesinden merhum Yakup oğlu, Erkmenli Uğur Koç'un cenazesi Erkmen beldesinde toprağa verildi. 

Kazanın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi

Afyonkarahisar Afyon haber Afyon trafik kazası otot tamirci uğur koç trafik kazası