Afyonkarahisar'da Okul Sporları Şampiyonası Başlıyor!

TAKİP ET

Okul Sporları Türkiye Şampiyonası için Afyonkarahisar ev sahipliği yapacak.

Kriket ve Geleneksel Türk Okçuluğu branşları için müsabakalar düzenlenecek. Kriket Türkiye Şampiyonası müsabakaları, 11-16 Nisan tarihlerinde erkek ve kız takımların küçükler ve yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirilecek. Geleneksel Türk Okçuluğu müsabakaları ise küçükler, gençler ve yıldızlar branşlarında 22-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar ayrıca, Voleybol ve Basketbol branşlarında yarı final müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Voleybol yıldızlar yarı final müsabakaları, 3-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Basketbol küçükler yarı final karşılaşmaları ise 18-21 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Yarı final maçlarında başarılı olan takımlar Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanacak.

Afyonkarahisar Grup müsabakalarına da ev sahipliği yapacak. Tekvando gençler kategorisinde, 8-10 Nisan tarihleri arasında, 376 sporcu yer alacak. Atletizm küçükler müsabakaları 9-10 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Futbol küçükler karşılaşmaları ise 27-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek. Grup müsabakalarında derece elde eden takımlar ve sporcular yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.