Afyonkarahisar'da Motosiklet Kazası: Sürücü Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Başmakçı İlçesi'nde Yaka köyünde meydana gelen motosiklet kazasında, plakasız ve tescilsiz motosikletin hakimiyetini kaybetmesi sonucu R.G. (58) hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'ın Başmakçı İlçesi'nde, Yaka köyünde bir motosiklet kazası sonucu yaşanan üzücü olayda R.G. (58) isimli bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, plakasız ve tescilsiz bir mavi renkli motosikletin hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, R.G. kasksız bir şekilde seyir halindeyken motosikletiyle yolun sağ tarafına düştü. Olayın hemen ardından 112 Acil Ambulans ekipleri olay yerine intikal etti.

R.G.'ye yapılan kalp masajıyla birlikte acilen Başmakçı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen R.G. hayatını kaybetti. Hastane yetkilileri, kesin olmamakla birlikte şahsın kalp krizi geçirmiş olabileceği ihtimalini değerlendirdi.

Kaza sonrası plakasız ve tescilsiz motosiklet, Dazkırı Trafik ekipleri tarafından alınarak Dinar yediemin otoparkına teslim edildi. Olayın nedenine dair detaylı incelemeler sürdürülüyor. 

Haber: Beyaz Belge