Afyonkarahisar'da Miniklerin Anneler Günü Etkinliği

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da Miniklerin Anneler Günü Etkinliğiyle Anneler Sevgiyle Karşılandı

Afyonkarahisar İl Müftülüğüne bağlı Ataköy Deper Sultan 4-6 Yaş Kur'an Kursu'nda eğitim gören minikler, "Anneler Günü" dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi.

Minikler, "Cennet Annelerin Ayakları Altındadır" hadisi şerifi ışığında annelerine sevgi dolu bir sürpriz yapmak için bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, miniklerin el izleriyle hazırlanan hatıra panosu ve özel bir köşe anneleri için hazırlandı.

Annelerin büyük bir fedakarlıkla çocuklarını yetiştirmesinin ve ailelere kattığı değerin önemini vurgulayan etkinlik, miniklerin sevgi dolu duygularını anneleriyle paylaşmasına olanak sağladı.

Ataköy Deper Sultan 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, annelerinin hayatlarındaki özel yerini anlatmak için el izleriyle süslenmiş panoyu hazırladılar. Ayrıca annelerine özel bir köşe düzenlendi ve miniklerin hazırladığı hediyelerle süslendi.

Bu anlamlı etkinlikte, minikler hem annelerine olan sevgilerini ifade etme fırsatı buldu hem de annelerinin değerli varlıklarının farkına vardı.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü ve Ataköy Deper Sultan 4-6 Yaş Kur'an Kursu yönetimi, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarken, evlatlarına verdikleri sevgi ve özveri için teşekkürlerini iletti. Annelerin sevgi dolu kucaklarından aldıkları güçle büyüyen çocukların geleceğe umutla bakacağına inanıyorlar.